Online boodschappen doen: hoe werkt dat nu?

Als je graag online boodschappen wilt doen, kan je de boodschappen online reserveren en ze daarna ophalen bij een Pick Up Point. Goed om te weten:

  • Je kan tijdelijk tot maximaal €250 aan boodschappen reserveren.
  • Er geldt een minimale bestelwaarde van €40.
  • Van sommige producten kan je maximaal 2 of 3 stuks krijgen.

We nemen deze maatregelen om de beschikbare producten zo eerlijk mogelijk onder onze klanten te kunnen verdelen. Zo helpen we elkaar een beetje. We hopen op je begrip.

Veelgestelde vragen

Ik wil online reserveren, maar de ophaalmomenten zijn vol. Wat nu?

Meer klanten willen online boodschappen reserveren en ophalen bij een nabijgelegen Pick Up Point dan normaal. We willen je daarom vragen alleen van deze dienst gebruik te maken als dit echt noodzakelijk is. Is dit het geval en zijn alle ophaalmomenten vol? Dan adviseren we je het op een later moment nogmaals te proberen.

Ik kan tot 250 euro aan boodschappen reserveren. Hoe komt dat?

In verband met de aanhoudende vraag en omdat we zoveel mogelijk klanten willen helpen, kan je tot maximaal voor 250 euro aan boodschappen reserveren. We willen de beschikbare producten zo eerlijk mogelijk verdelen onder al onze klanten. Zo helpen we elkaar een beetje. We hopen op je begrip.

Ontvang ik alle producten die ik gereserveerd heb?

Door de grote vraag naar boodschappen hebben sommige producten een beperkte beschikbaarheid. We doen er alles aan om alle gereserveerde producten af te geven, maar het kan in de huidige situatie vaker voorkomen dat we niet alles kunnen afgeven. Uiteraard brengen wij de niet geleverde producten niet in rekening.

Kan ik mijn boodschappen laten thuis leveren?

Op dit moment is de vraag naar het thuis leveren van boodschappen in Vlaanderen, groter dan ooit. Dat begrijpen wij heel goed. Helaas kunnen we je op dit moment nog niet helpen. Zodra er ontwikkelingen rondom thuislevering zijn, brengen we je daarvan graag op de hoogte. Meld je daarvoor hier aan.

Hoe we veilig en prettig bij Pick Up Points werken

We willen het voor onze klanten en medewerkers zo prettig en veilig mogelijk maken om boodschappen op te halen bij Pick Up Points. We vragen je ons te helpen op de volgende manieren:

  • Betaal je reservering zoveel mogelijk contactloos.
  • Hou gepaste afstand van onze medewerkers bij het afrekenen.
  • Wees lief voor medeklanten en onze medewerkers.

Loading interface...