Ik wil online boodschappen reserveren maar alle leveringsmomenten zijn vol. Wat nu?

We hebben te maken met enorme drukte op ah.be. Veel klanten willen de boodschappen graag thuis laten leveren. We adviseren je om op tijd je leveringsmoment te reserveren via ah.be of de AH app.

Wil je jouw moment nu al vastleggen, maar op een later moment nog boodschappen toevoegen aan je mandje? Dat kan! Het wijzigen van je reservering is mogelijk tot een dag voor levering.

Online reserveren momenteel via Albert Heijn België.

Online boodschappen doen: hoe werkt dat nu?

Als je graag online boodschappen wilt doen, kan je de boodschappen online reserveren. Je kan ze laten thuis leveren als je in ons leveringsgebied woont in regio Groot-Antwerpen, Rupelstreek, Waasland, Lier, Gent, Mechelen, Aalst, Leuven, Brabantse Kempen en de Brusselse rand. Je kan ze ook ophalen bij een Pick Up Point bij jouw Albert Heijn. Goed om te weten:

  • Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand.
  • Onze medewerkers dragen een mondmasker.

We nemen deze maatregelen om het boodschappen doen zo veilig en prettig mogelijk te houden voor iedereen. We hopen op je begrip.

Veelgestelde vragen

Ontvang ik alle producten die ik gereserveerd heb?

Door de grote vraag naar boodschappen hebben sommige producten een beperkte beschikbaarheid. We doen er alles aan om alle gereserveerde producten af te geven, maar het kan in de huidige situatie vaker voorkomen dat we niet alles kunnen afgeven. Uiteraard brengen wij de niet geleverde producten niet in rekening.

Kan ik mijn boodschappen laten thuis leveren?

We zijn gestart met het thuis leveren van boodschappen in regio Antwerpen en Mechelen. Valt jouw postcode buiten het leveringsgebied? Jammer! We laten het je graag weten als we je postcode toevoegen. Meld je daarvoor hier aan.