Online boodschappen doen: hoe werkt dat nu?

Als je graag online boodschappen wilt doen, kan je de boodschappen online reserveren. Je kan ze laten thuisleveren als je in ons leveringsgebied woont rond Antwerpen of ophalen bij een Pick Up Point. Goed om te weten:

  • Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand.
  • Onze medewerkers dragen een mondmasker.

We nemen deze maatregelen om het boodschappen doen zo veilig en prettig mogelijk te houden voor iedereen. We hopen op je begrip.

Veelgestelde vragen

Ik wil online reserveren, maar de ophaalmomenten zijn vol. Wat nu?

Meer klanten willen online boodschappen reserveren en ophalen bij een nabijgelegen Pick Up Point dan normaal. We willen je daarom vragen alleen van deze dienst gebruik te maken als dit echt noodzakelijk is. Is dit het geval en zijn alle ophaalmomenten vol? Dan adviseren we je het op een later moment nogmaals te proberen.

Ontvang ik alle producten die ik gereserveerd heb?

Door de grote vraag naar boodschappen hebben sommige producten een beperkte beschikbaarheid. We doen er alles aan om alle gereserveerde producten af te geven, maar het kan in de huidige situatie vaker voorkomen dat we niet alles kunnen afgeven. Uiteraard brengen wij de niet geleverde producten niet in rekening.

Kan ik mijn boodschappen laten thuis leveren?

We zijn gestart met het thuis leveren van boodschappen rondom Antwerpen. Valt jouw postcode buiten het leveringsgebied? Jammer! We laten het je graag weten als we je postcode toevoegen. Meld je daarvoor hier aan.