Open jouw Mijn Bonus Box in de AH app

Activeer jouw extra voordeel

De beste aanbiedingen kies je zelf.

Nieuw: Mijn Bonus Box. Wekelijks verrassend extra voordeel, speciaal voor jou. In Mijn Bonus Box ontvang je elke week 10 extra aanbiedingen waarvan je er vijf kan kiezen. Zo heb je elke week extra persoonlijk voordeel naast de reguliere Bonusaanbiedingen

Mijn Bonus Box werkt alleen met de meest actuele versie van de AH app en bij een persoonlijke Bonuskaart. Lees hier meer over het personaliseren van je Bonuskaart.

Alle voordelen van Mijn Bonus Box

Wekelijks extra voordeel

  • Elke week ontvang je 10 extra aanbiedingen.
  • Kies de vijf beste aanbiedingen voor jou.

Speciaal voor jou.

  • Hoe vaker je je extra aanbiedingen kiest, hoe beter we je leren kennen.
  • En hoe beter we je leren kennen, hoe persoonlijker jouw Mijn Bonus Box wordt.

Activeer wanneer jij wilt.

  • Kies wanneer het jou uitkomt, je gekozen aanbiedingen zijn geldig tot het einde van de week.

Het werkt heel makkelijk!

Stap 1: Download of open de AH app.

Stap 2: Zorg dat je Bonuskaart gepersonaliseerd is.

Stap 3: Doorloop de stappen om je aan te melden voor Mijn Bonus Box.

Stap 4: Elke week staan er 10 extra aanbiedingen voor je klaar, kies de vijf die je wilt hebben.

Stap 5: Gebruik je Bonuskaart bij het boodschappen doen in de winkel of bij je online reservering en ontvang automatisch de extra korting.

Stap 6: Als je een aanbieding hebt gekozen, kan je deze niet meer deactiveren in die week. De week daarna staan er weer 10 nieuwe aanbiedingen voor je klaar waar je uit kan kiezen.

Aanmelden via smartphone/tablet of laptop/computer

Zit je op je smartphone of tablet? Klik dan op de link hieronder. Zit je op een laptop/computer? Scan dan de QR-code met de camera van je smartphone of tablet en meld je aan voor Mijn Bonus Box in de AH app.

Mijn Bonus Box werkt met de nieuwste update van de AH app.

Meest gestelde vragen en algemene voorwaarden

Hoe meld ik mij aan voor Mijn Bonus Box?

Om gebruik te kunnen maken van de Bonus Box moet je ervoor zorgen dat je de optie in jouw profiel voor de persoonlijke aanbiedingen hebt geactiveerd. Zodra dit is ingesteld kan je via de AH app (versie 7.13) gebruik maken van de Bonus Box en wekelijks vijf producten activeren waarop jij graag bonuskorting ontvangt. Je kan natuurlijk ook 2 of 3 producten kiezen, het activeren verplicht je tot niets.

De versie van jouw AH app vind je in jouw profiel bij instellingen. De AH app versie 7.13 uitsluitend is te downloaden vanaf minimaal iOS 11 en Android 5.0. Ontving je altijd al Persoonlijke Bonusaanbiedingen, dan zal je nu wekelijks de Bonus Box ontvangen. Wanneer je de Bonus Box voor het eerst opent, zal je alleen kort door het aanmeldingsproces moeten gaan.

Kan ik na het activeren van de Bonus ook nog producten wisselen voor niet gekozen producten?
Nee, het is op dit moment niet mogelijk om na het activeren van een Mijn Bonus Box product het product te deactiveren om op deze manier een ander product te kiezen. Het geactiveerde product staat dus vast.

Gaat de Mijn Bonus Box de huidige reguliere aanbiedingen vervangen?

Zeker niet! De reguliere Bonusaanbiedingen blijven gelden, de extra aanbiedingen van de Mijn Bonus Box komen daar nog een keer bovenop.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.