Extra aanbiedingen in Mijn Bonus Box

Activeer wekelijks jouw extra aanbiedingen

De beste aanbiedingen activeer je zelf.

In Mijn Bonus Box vind je tien extra aanbiedingen en jij activeert daaruit de vijf beste. Zo heb je nog meer persoonlijk voordeel naast de gewone Bonusaanbiedingen.

Mijn Bonus Box werkt alleen met de laatste versie van de AH app en met een persoonlijke Bonuskaart.

Alle voordelen van Mijn Bonus Box

Wekelijks extra voordeel

  • Elke week ontvang je 10 extra aanbiedingen.
  • Kies de vijf beste aanbiedingen voor jou.

Speciaal voor jou.

  • Hoe vaker je je extra aanbiedingen kiest, hoe beter we je leren kennen.
  • En hoe beter we je leren kennen, hoe persoonlijker jouw Mijn Bonus Box wordt.

Activeer wanneer jij wilt.

  • Kies wanneer het jou uitkomt, je gekozen aanbiedingen zijn geldig tot het einde van de week.

Het werkt heel makkelijk!

Stap 1: Download of open de AH app.

Stap 2: Zorg dat je Bonuskaart gepersonaliseerd is.

Stap 3: Doorloop de stappen om je aan te melden voor Mijn Bonus Box.

Stap 4: Elke week staan er 10 extra aanbiedingen voor je klaar, kies de vijf die je wilt hebben.

Stap 5: Gebruik je Bonuskaart bij het boodschappen doen in de winkel of bij je online reservering en ontvang automatisch de extra korting.

Stap 6: Als je een aanbieding hebt gekozen, kan je deze niet meer deactiveren in die week. De week daarna staan er weer 10 nieuwe aanbiedingen voor je klaar waar je uit kan kiezen.

Aanmelden via smartphone/tablet of laptop/computer

Zit je op je smartphone of tablet? Klik dan op de link hieronder. Zit je op een laptop/computer? Scan dan de QR-code met de camera van je smartphone of tablet en meld je aan voor Mijn Bonus Box in de AH app.

Mijn Bonus Box werkt met de nieuwste update van de AH app.

Meest gestelde vragen en algemene voorwaarden

Hoe meld ik mij aan voor de Bonus Box?
Om gebruik te kunnen maken van de Bonus Box moet je ervoor zorgen dat je de optie in jouw profiel voor Mijn Bonus Box hebt geactiveerd. Zodra dit is ingesteld kan je via de AH app (versie 7.13 en hoger) gebruik maken van de Bonus Box en wekelijks vijf producten activeren waarop jij graag bonuskorting ontvangt. Je kan natuurlijk ook 2 of 3 producten kiezen, het activeren verplicht je tot niets.

De versie van jouw AH app vind je in jouw profiel bij instellingen. De nieuwste AH app versie uitsluitend is te downloaden vanaf minimaal iOS 11 en Android 5.0. Ontving je altijd al Persoonlijke Bonusaanbiedingen, dan zal je nu wekelijks de Bonus Box ontvangen. Wanneer je de Bonus Box voor het eerst opent, zal je alleen kort door het aanmeldingsproces moeten gaan.

Kan ik na het activeren van de Bonus ook nog producten wisselen voor niet gekozen producten?
Nee, het is op dit moment niet mogelijk om na het activeren van een Bonus Box product het product te deactiveren om op deze manier een ander product te kiezen. Het geactiveerde product staat dus vast.

Gaat de Mijn Bonus Box de huidige reguliere aanbiedingen vervangen?

Zeker niet! De reguliere bonusaanbiedingen blijven gelden, de extra aanbiedingen van de Bonus Box komen daar nog een keer bovenop.

Waarom kan je alleen gebruik maken van de Bonus Box via de AH app?

We zien dat deze tijd een enorme versnelling plaatsvindt op digitale oplossingen en hierin wil Albert Heijn ook vooroplopen. Steeds meer mensen maken gebruik van een smartphone en/of tablet en dit percentage blijft stijgen. Dat zagen we ook bij de introductie van de digitale koopzegels. Klanten die hulp nodig hebben bij het downloaden en installeren van de AH app en het openen van de Bonus Box, kunnen hiervoor terecht bij het onthaal.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.