Frambozen-kokosblokjes
Frambozen-kokosblokjes

Frambozen-kokosblokjes

Dé perfecte traktatie of gewoon lekker voor jezelf!

10 min. bereiden
3 uur wachten
65waarderingen

Ingrediënten

1 el

boter om in te vetten

500 g

poedersuiker

350 g

geraspte kokos

150 g

mascarpone

50 g

verse frambozen

Dit heb je nodig

  • brownievorm (28 x 18 cm)

  • bakpapier

  • vershoudfolie

Dé perfecte traktatie of gewoon lekker voor jezelf!

Aan de slag

1

Vet de brownievorm in en bekleed met bakpapier. Doe voor de witte kokoslaag de helft van de poedersuiker, 1/3 van de geraspte kokos en 2/3 mascarpone in een kom. Mix op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep het mengsel in de brownievorm en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.

2

Doe voor de roze laag de rest van de poedersuiker, het kokos en de mascarpone in de kom. Prak de frambozen en voeg ook toe. Mix weer op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep op de witte laag en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.

3

Dek af met vershoudfolie of bakpapier en zet minimaal 3 uur in de koelkast. Haal de kokoskoek uit de vorm en snijd in kleine blokjes.

tip

serveertipServeer bijv. in vrolijke cupcakevormpjes en met een vlaggetje.

Frambozen-kokosblokjes

Instructievideo - 02:29 min.