Sperziebonen met gegrilde romaatjes

De gegrilde tomaatjes hebben wél die grillsmaak, maar zijn ook nog lekker zacht

200 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, maar laat het puntje zitten. Kook de bonen in 7 min. beetgaar. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Gril de romaatjes 4 min. tot er zwarte vlekjes op komen. Keer regelmatig.

  2. Snipper de sjalot heel fijn. Klop met de honing, dragon, azijn en olie tot een dressing. Giet de sperziebonen af. Schep de dressing erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de romaatjes op de bonen.

  • combinatietipLekker met gegrilde kip en gebakken aardappelen.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

  • Sperziebonen schoonmaken

    Instructievideo - 00:22 min.

Sperziebonen met gegrilde romaatjes

De gegrilde tomaatjes hebben wél die grillsmaak, maar zijn ook nog lekker zacht

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig