bewaar
Koffie met bruine rum en sinaasappel
Koffie met bruine rum en sinaasappel
bewaar

Koffie met bruine rum en sinaasappel

10 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

sinaasappel

6 eetlepels

bruine rum

4 theelepels

donkerbruine basterdsuiker

4 kopjes

hete espresso

Aan de slag

Sinaasappel goed schoonboenen en van schil 4 mooie, dunne reepjes snijden. Rum over vier kleine (koffie)glazen verdelen. Per glas 1 theelepel suiker door rum roeren. Espresso zetten (of maken van zakjes Nescafé Espresso). Hete koffie op rum schenken en sinaasappelreepjes ter garnering in koffie leggen. Koffie direct opdienen.

algemeenDeze koffie smaakt ook lekker met anijslikeur. Laat de suiker weg en garneer de koffie met enkele hele koffieboontjes in plaats van met sinaasappelschil.