bewaar
Whisky met appelsap en vlierbloesemsiroop
Whisky met appelsap en vlierbloesemsiroop
bewaar

Whisky met appelsap en vlierbloesemsiroop

Er is altijd wel een feestelijke gelegenheid te bedenken voor deze fruitige cocktail.

5 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

jazz-appel

20

ijsblokjes

150 ml

single malt whisky

4 el

vlierbloesemsiroop

400 ml

troebel appelsap

Dit heb je nodig

  • whiskyglazen

Er is altijd wel een feestelijke gelegenheid te bedenken voor deze fruitige cocktail.

Aan de slag

Snijd de ongeschilde appel in flinterdunne plakjes. Doe een flinke laag ijsblokjes in elk glas en verdeel de whisky en vlierbloesemsiroop erover. Verdeel het appelsap over de glazen, roer door en verdeel de plakjes appel over de glazen.

combinatietipJe kunt de whisky ook gebruiken bij de gepekelde fazant met cranberry-whiskysaus. Zie het recept elders op ah.nl/allerhande.