bewaar
Gehaktspiesen met ras el hanout & yoghurtdip
Gehaktspiesen met ras el hanout & yoghurtdip
bewaar

Gehaktspiesen met ras el hanout & yoghurtdip

Wat couscous en gegrilde groenten erbij en je hebt een heerlijke mediterrane maaltijd.

25 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode ui

2 el

ras el hanout specerijenmelange

120 g

zwarte olijven zonder pit

20 g

verse platte peterselie

300 g

mager rundergehakt

2 el

traditionele olijfolie

170 g

Griekse yoghurt

Dit heb je nodig

  • sateprikkers

Wat couscous en gegrilde groenten erbij en je hebt een heerlijke mediterrane maaltijd.

Aan de slag

Snipper de ui heel fijn. Snijd de olijven en peterselie heel fijn. Meng met de ras el hanout en peper en zout naar smaak door het gehakt. Verdeel het gehaktmengsel in 8 porties en kneed deze in een langwerpige vorm rondom de satéprikkers. Bestrijk de gehaktspiesen dun met de olie. Verhit de grillpan en gril de spiesen in 8 min. gaar. Keer regelmatig. Serveer met de Griekse yoghurt.

variatietipLekker met couscous en gegrilde groenten, het gerecht is dan niet meer glutenvrij.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Gehaktspiesen met ras el hanout & yoghurtdip

Wat couscous en gegrilde groenten erbij en je hebt een heerlijke mediterrane maaltijd.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig