Halloweenpunch met oogballen en ijshandje

Pas op! Er drijft een hand in deze punch. Wij weten zeker dat dit een grote hit wordt op de buffettafel.

195 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 12 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Vul de latex handschoen zonder poedercoating met water, knoop dicht en leg 12 uur in de vriezer. Leg er iets op zodat het handje plat wordt. Heb je een latex handschoen met poedercoating? Draai hem dan binnenstebuiten.

  2. Leg de ginger beer, Fernandes Cherry bouquet en het blik lychees in de koelkast. Leg de Havana Club rum añejo in de vriezer. Schenk vlak voor serveren het ginger beer, de kersenfrisdrank en de rum in een hoge glazen schaal. Zeef de lychees boven de schaal zodat de siroop bij de punch gaat. Stop in het gat van elke lychee 1 blauwe bes. Doe de ‘oogballen’ bij de punch. Voeg het ijshandje (uit de handschoen) toe. Serveer de punch met een soepopscheplepel erin en glazen ernaast.

  • algemeenOm te voorkomen dat de bevroren ijshand aan je hand vast blijft zitten, spoel je de bevroren ijshand kort onder warm water af voordat je handschoen verwijdert.
  • variatietipIn plaats van ginger beer kun je ook 500 ml ginger ale gebruiken.
  • combinatietipKinderen? Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, zit er geen alcohol in het ginger beer. De rum kun je weglaten.

Halloweenpunch met oogballen en ijshandje

Pas op! Er drijft een hand in deze punch. Wij weten zeker dat dit een grote hit wordt op de buffettafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig