Smelt de chocolade au bain-marie. Snijd de abrikozen fijn, hak de pistachenoten grof en halveer de pepsels.
Verdeel de helft van de abrikozen en pistachenoten in een rechthoek van 20 x 30 cm over een met bakpapier beklede snijplank. Verdeel de gesmolten chocolade met een pannenlikker over de abrikozen en noten. Werk vanuit de randen en vul vervolgens de binnenkant op. Strijk een beetje glad. Verdeel de pepsels in 2 rijen als een visgraat over de chocolade en bestrooi met de rest van de noten en abrikozen. Laat in 1,5 uur afgedekt in de koelkast hard worden.
Chocoladebark met pretzels en noten
Zin in chocolade? Probeer zelf eens een reep te maken! Door de moeite smaakt het dan nóg lekkerder.
Chocoladebark met pretzels en noten
Instructievideo - 00:25 min.
Gerelateerde recepten
Chocoladebark met pretzels en noten
Zin in chocolade? Probeer zelf eens een reep te maken! Door de moeite smaakt het dan nóg lekkerder.

12 porties
185 kcal
15 min. bereiden
1 uur 30 min. wachten
Aan de slag
Smelt de chocolade au bain-marie. Snijd de abrikozen fijn, hak de pistachenoten grof en halveer de pepsels.
Verdeel de helft van de abrikozen en pistachenoten in een rechthoek van 20 x 30 cm over een met bakpapier beklede snijplank. Verdeel de gesmolten chocolade met een pannenlikker over de abrikozen en noten. Werk vanuit de randen en vul vervolgens de binnenkant op. Strijk een beetje glad. Verdeel de pepsels in 2 rijen als een visgraat over de chocolade en bestrooi met de rest van de noten en abrikozen. Laat in 1,5 uur afgedekt in de koelkast hard worden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
300 g pure chocolade
6 gedroogde abrikozen
50 g ongezouten pistachenoten
40 g Bolletje Pinda Pepsels pindakaassticks
Dit heb je nodig
bakpapier