Pindakaasfudge

Pindakaasliefhebbers opgelet: als je deze fudge van zeezout-karamelpindakaas geproefd hebt...

90 kcal

10 min. bereiden, 3 uur wachten

3.2/5

(15)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • (oven)schaal (20 x 20 cm)


april 2018 - april 2018

Aan de slag

  1. Leg een vel bakpapier in de vorm of ovenschaal. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen. Breng in een steelpannetje de suiker met de kokosmelk al roerend aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Haal van het vuur en roer de pindakaas en het limoenrasp erdoor. Schep in de vorm en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd in 32 stukjes.

Wat vond je van dit recept?

Pindakaasfudge

Pindakaasliefhebbers opgelet: als je deze fudge van zeezout-karamelpindakaas geproefd hebt...

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig