bewaar
Pindakaasfudge
Pindakaasfudge
bewaar

Pindakaasfudge

Pindakaasliefhebbers opgelet: als je deze fudge van zeezout-karamelpindakaas geproefd hebt...

10 min. bereiden
3 uur wachten
8waarderingen

Ingrediënten

32 porties

1

limoen

350 g

fijne kristalsuiker

120 ml

kokosmelk

225 g

Mister Kitchen's pindakaas zeezout karamel

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • (oven)schaal (20 x 20 cm)

Pindakaasliefhebbers opgelet: als je deze fudge van zeezout-karamelpindakaas geproefd hebt...

Aan de slag

Leg een vel bakpapier in de vorm of ovenschaal. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen. Breng in een steelpannetje de suiker met de kokosmelk al roerend aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Haal van het vuur en roer de pindakaas en het limoenrasp erdoor. Schep in de vorm en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd in 32 stukjes.