Frietje Tex-Mex
Frietje Tex-Mex

Frietje Tex-Mex

We gaan op de tex-mex toer met friet met pittige peper en guacamole.

10 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

verse groene jalapeñopeper

200 g

smeerkaas naturel

700 g

verse Vlaamse friet

200 g

koelverse guacamole

115 g

La Morena homemade salsa in pot

Dit heb je nodig

  • magnetron

We gaan op de tex-mex toer met friet met pittige peper en guacamole.

Aan de slag

1

Halveer de groene jalapeñopeper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

2

Doe de smeerkaas in een magnetronbestendige schaal en schep de peper erdoor. Verwarm 30 sec. op 800 watt in de magnetron. Schep om en verwarm nog eens 30 sec. Herhaal eventueel nog één keer als de kaas niet warm genoeg is Verdeel de kaas over de friet en serveer met de guacamole en salsa. Zorg ervoor dat de koude sauzen de kaas niet te veel raken. Serveer direct.

tip

combinatietipDe Gooise dip smaakt ook goed bij nachochips.