Marsepeinen bospeentjes

Kneden, plakken en prikken totdat deze bospeentjes van marsepein op je bord liggen. Zo lusten we elke dag wel een worteltje.

155 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

1 ingredient


Aan de slag


  1. Kneed 25 g gele marsepein (per 4 bospeentjes) en 25 g blauwe marsepein door elkaar, zodat je groene marsepein krijgt. Kneed 75 g gele marsepein en 25 g rode marsepein door elkaar tot oranje marsepein.

  2. Verdeel de groene marsepein in 12 gelijke delen en vorm hier kegeltjes (het loof) van. Duw de kegeltjes plat en kerf er met een mesje in de lengte een streep in. Zet aan weerszijden van die streep kort op elkaar schuine kleine streepjes.

  3. Verdeel de oranje marsepein in 12 gelijke delen en vorm hier worteltjes van. Kerf in elk worteltje met een mesje een paar dwarsstreepjes.

  4. Prik in de bovenkant van elk worteltje met de satéprikker een gaatje en stop hier een stukje loof in. Leg steeds 3 worteltjes met loof bij elkaar en bind er een stukje keukentouw om.

Marsepeinen bospeentjes

Kneden, plakken en prikken totdat deze bospeentjes van marsepein op je bord liggen. Zo lusten we elke dag wel een worteltje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig