Dressing met karnemelk en bieslook
Dressing met karnemelk en bieslook

Dressing met karnemelk en bieslook

Bewaar deze karnemelkdressing maximaal 2 dagen goed afgedekt in de koelkast.

10 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

1 porte

1 teen

knoflook

15 g

verse bieslook

150 ml

karnemelk

2 el

crème fraîche

2 el

ahornsiroop

5 el

traditionele olijfolie

2 el

wittewijnazijn

Bewaar deze karnemelkdressing maximaal 2 dagen goed afgedekt in de koelkast.

Aan de slag

Snijd de knoflook en bieslook heel fijn. Klopt in een kom de karnemelk met de crème fraîche, ahornsiroop, de knoflook, de olie, het azijn, peper en zout tot een gladde dressing. Roer de bieslook erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

bewaartipJe kunt de dressing 2 dagen goed afgedekt bewaren in de koelkast. Schud even goed voor gebruik.