IJsthee met sinaasappel en perzik

's Ochtends maken = 's middags genieten van je zelfgemaakte ijsthee met heerlijk zomerfruit.

15 min. bereiden, 2 uur wachten

4.6/5

(8)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • glazen kan


2021 nr. 06 - Stapel op de zomer

Aan de slag

  1. Breng het water aan de kook en laat hier de theezakjes 10 min. in trekken. Voeg de siroop toe en laat 1 uur afkoelen.

  2. Snijd de sinaasappel in halve plakjes en doe dit in de ijsthee. Zet in de koelkast en laat in 1 uur koud worden.

  3. Vul een kan met de ijsthee, sinaasappel, ijsblokjes en de plakjes perzik.

  • bereidingstipJe kunt de ijsthee ook in ijslollyhouders schenken en in 4 uur laten bevriezen tot ijsthee-ijsjes.

Wat vond je van dit recept?

IJsthee met sinaasappel en perzik

's Ochtends maken = 's middags genieten van je zelfgemaakte ijsthee met heerlijk zomerfruit.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig