bewaar
Honing-mosterdsaus
Honing-mosterdsaus
bewaar

Honing-mosterdsaus

Zo'n zelfgemaakte honing-mosterdsaus maakt je (broodje) beenham, salade met kip of salade met geitenkaas helemaal af.

20 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

sjalot

25 g

ongezouten roomboter

2 el

grove mosterd

2 el

honing

150 ml

verse slagroom

Zo'n zelfgemaakte honing-mosterdsaus maakt je (broodje) beenham, salade met kip of salade met geitenkaas helemaal af.

Aan de slag

1

Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Verhit de boter in een steelpan en fruit de sjalot 4 min. op middelhoog vuur.

2

Voeg de mosterd, honing en room toe, roer goed en breng de saus aan de kook. Laat 12-14 min. zachtjes koken.

3

Breng de saus op smaak met zout en peper.

combinatietipLekker met beenham of andere soorten varkensvlees.