bewaar
Honing-mosterdsaus
Honing-mosterdsaus
bewaar

Honing-mosterdsaus

Zo'n zelfgemaakte honing-mosterdsaus maakt je (broodje) beenham, salade met kip of salade met geitenkaas helemaal af.

20 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

sjalot

25 g

ongezouten roomboter

2 el

grove mosterd

2 el

honing

150 ml

verse slagroom

Zo'n zelfgemaakte honing-mosterdsaus maakt je (broodje) beenham, salade met kip of salade met geitenkaas helemaal af.

Aan de slag

1

Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Verhit de boter in een steelpan en fruit de sjalot 4 min. op middelhoog vuur.

2

Voeg de mosterd, honing en room toe, roer goed en breng de saus aan de kook. Laat 12-14 min. zachtjes koken.

3

Breng de saus op smaak met zout en peper.

combinatietipLekker met beenham of andere soorten varkensvlees.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Honing-mosterdsaus

Zo'n zelfgemaakte honing-mosterdsaus maakt je (broodje) beenham, salade met kip of salade met geitenkaas helemaal af.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig