Mocktail van grapefruit, tonic en jalapeño
Mocktail van grapefruit, tonic en jalapeño
bewaar
bewaar

Mocktail van grapefruit, tonic en jalapeño

Een feestelijke cocktail zonder alcohol! Daar worden we altijd vrolijk van.

5 min. bereiden
pittig
4waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de grapefruit, sinaasappel en limoen in parten. Hou 1 part limoen apart. Snijd 1 part grapefruit in 4 plakjes (per 4 personen) voor de garnering; hou deze ook apart. Pers de rest van het fruit uit boven de zeef en vang het sap op in een kan. Zorg dat je ca. 250 ml sap overhoudt.

2

Strooi het zout op een schoteltje. Wrijf het apart gehouden limoenpartje langs de rand van elk cocktailglas en doop elke glasrand in het zout. Snijd 4 plakjes van de jalapeño (per 4 personen).

3

Verdeel de ijsblokjes, de plakjes grapefruit en de jalapeñoplakjes over de glazen. Verdeel het sap erover en vul aan met tonic. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mocktail van grapefruit, tonic en jalapeño

Een feestelijke cocktail zonder alcohol! Daar worden we altijd vrolijk van.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig