Amaretto sour zonder alcohol
Amaretto sour zonder alcohol
bewaar
bewaar

Amaretto sour zonder alcohol

Schenk er nog maar eentje in want deze amaretto sour is alcoholvrij én ontzettend lekker!

5 min. bereiden
2waarderingen

    Aan de slag

    1

    Vul elk (whisky)glas met 5 ijsblokjes om het te koelen. Snijd ondertussen per persoon een dun plakje van de citroen en pers de rest van de vrucht uit.

    2

    Doe de Amaretti, American malt, het eiwit en 1,5 el citroensap per persoon in de shaker en schud 30 sec. Voeg de rest van de ijsblokjes toe en schud weer 30 sec. Verwijder het ijs uit de glazen en schenk de amaretto sour door het zeefje van de cocktailshaker in de glazen. Zorg ervoor dat ook het schuim meekomt. Verwijder eventueel het zeefje om het laatste schuim mee te krijgen (verwijder eerst het ijs).

    3

    Snijd de citroenplakjes aan 1 kant voor een kwart in. Draai elk plakje in tegengestelde richting open en rijg het samen met een bigarreau aan een cocktailprikker. Garneer hiermee de glazen.

    algemeenJe kunt ook de originele amaretto sour (met alcohol) maken.
    algemeenMeer weten over kooktechnieken?

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Amaretto sour zonder alcohol

    Schenk er nog maar eentje in want deze amaretto sour is alcoholvrij én ontzettend lekker!

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig