bewaar
Broodje met gebakken spinazie en ei
Broodje met gebakken spinazie en ei
bewaar

Broodje met gebakken spinazie en ei

Vanaf nu begint je dag met een heleboel vitamines. Maar het wordt vooral ook lekker met dit broodje met gebakken spinazie en ei.

15 min. bereiden
10 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

afbak schnittbroodjes volkoren

4

witte scharreleieren

20 g

verse bieslook

2 el

milde olijfolie

400 g

verse spinazie

50 g

zuivelspread naturel

Vanaf nu begint je dag met een heleboel vitamines. Maar het wordt vooral ook lekker met dit broodje met gebakken spinazie en ei.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de broodjes in 8-10 min af in de oven.

2

Breng ondertussen een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook ze 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd elk ei in 4 parten.

3

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de helft van de bieslook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Roer de zuivelspread erdoor en breng op smaak peper en eventueel zout.

4

Snijd de broodjes helemaal door en beleg elke helft met spinazie en parten ei. Bestrooi met de rest van de bieslook en breng op smaak met peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje met gebakken spinazie en ei

Vanaf nu begint je dag met een heleboel vitamines. Maar het wordt vooral ook lekker met dit broodje met gebakken spinazie en ei.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig