BBQ veganspies met oesterzwam en groene asperge
BBQ veganspies met oesterzwam en groene asperge
bewaar
bewaar

BBQ veganspies met oesterzwam en groene asperge

Een plantaardige BBQ-sensatie om je vinges bij af te likken!

30 min. bereiden
12waarderingen

Aan de slag

1

Leg de satéprikkers in een schaal, schenk er koud water bij tot ze onderstaan. Snijd de courgette in 16 plakken (per 4 personen). Verwijder het houtachtige uiteinde van de groene asperges en halveer ze in de breedte. Scheur de oesterzwammen doormidden.

2

Meng de ras el hanout met de milde olijfolie en meng met de courgetteplakken, aspergestukken en oesterzwammen. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Steek de barbecue aan. Rijg aan elke satéprikker 2 stukken asperge en 2 plakken courgette. Rijg er ¼ van de oesterzwammen aan, ze mogen nauw aansluiten. Rijg er nog 2 plakken courgette aan en eindig met 2 stukken asperge. Maak zo ook de rest van de spiesjes. Gril de spiesjes in 10-15 min. gaar.

serveertip Lekker met vegan bieten-knoflookmayonaise.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

BBQ veganspies met oesterzwam en groene asperge

Een plantaardige BBQ-sensatie om je vinges bij af te likken!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig