Paashaasbrood
Paashaasbrood
bewaar
bewaar

Paashaasbrood

Met zo'n gezellig paasbrood leuk je meteen je brunch op. Beleg met 'm als een broodje 'gezond': met kaas, ei en allerlei groentjes. Zo heb je in een keer een belegd broodje voor meerdere mensen.

15 min. bereiden
8 min. oventijd
4waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het paasbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Halveer ondertussen de cherrytomaten. Snijd de komkommer in plakjes en de peterselie fijn. Verhit de helft van de roomboter in een grote koekenpan en bak 4 spiegeleieren (per paasbrood).

3

Snijd het brood in de lengte doormidden en besmeer met de rest van de boter. Beleg de onderkant met de sla, kaas, komkommer, 1 gebakken ei en de tomaat. Bestrooi met de peterselie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Dek af met de bovenkant van het brood en serveer samen met de rest van de gebakken eieren.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paashaasbrood

Met zo'n gezellig paasbrood leuk je meteen je brunch op. Beleg met 'm als een broodje 'gezond': met kaas, ei en allerlei groentjes. Zo heb je in een keer een belegd broodje voor meerdere mensen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig