Maal de speculooskoekjes fijn in de keukenmachine. Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix tot een gladde pasta.
Speculoospasta maken
In 5 minuten jouw eigen speculoospasta! Supermakkelijk, budgetproof, en gegarandeerd een smeuïg feestje op je ontbijttafel, zonder gedoe!
- bewaartipJe kunt de speculoospasta in een schone pot in de koelkast 1 week bewaren.
- serveertipMet dit recept maak je ca. 400 g speculoospasta. Met 20-25 g per portie heb je genoeg voor ca.16 porties.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Speculoospasta maken
In 5 minuten jouw eigen speculoospasta! Supermakkelijk, budgetproof, en gegarandeerd een smeuïg feestje op je ontbijttafel, zonder gedoe!

16 porties
110 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Maal de speculooskoekjes fijn in de keukenmachine. Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix tot een gladde pasta.
bewaartip:Je kunt de speculoospasta in een schone pot in de koelkast 1 week bewaren.
serveertip:Met dit recept maak je ca. 400 g speculoospasta. Met 20-25 g per portie heb je genoeg voor ca.16 porties.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 porties)
250 g speculoos
50 g ongezouten roomboter
75 ml melk
1 tl kaneel
Dit heb je nodig
keukenmachine