Halloween surprise cake

Tijd om te griezelen! Maak deze Halloween cake gedecoreerd met chocolade spookjes en een 'bloederige' surprise aan de binnenkant.

20 min. bereiden, 1 uur oventijd, 2 uur wachten

4.3/5

(12)

Ingrediënten

Aantal porties

  • 400 gram mix voor cake

    mix voor cake

  • 200 gram ongezouten roomboter

    ongezouten roomboter

  • 4 middelgrote scharreleieren

    middelgrote scharreleieren

  • 1 tube rode kleurstof

    rode kleurstof

  • 100 gram vloeibare honing

    vloeibare honing

  • 300 gram pure chocolade

    pure chocolade

  • 100 gram witte chocolade

    witte chocolade

  • 1 tube bakfeest kleurstift

    bakfeest kleurstift

Dit heb je nodig

  • spuitzak met gladde spuitmond


oktober 2024 - oktober 2024

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Bereid de cake met de mix, boter en eieren volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Maak de bovenkant van de cake recht, door de bolling eraf te snijden.

  2. Meng kleurstof door de honing en doe in de spuitzak. Prik gaatjes in de bovenkant van de cake en vul deze met de ‘rode honing’.

  3. Smelt de pure chocolade au-bain marie, bedek de cake er rondom mee en laat opstijven. Smelt de witte chocolade au bain-marie en vorm er spookjes van. Teken met de zwarte stift oogjes en een mondje op de spookjes.

Wat vond je van dit recept?

Halloween surprise cake

Tijd om te griezelen! Maak deze Halloween cake gedecoreerd met chocolade spookjes en een 'bloederige' surprise aan de binnenkant.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig