Pasta met feta en basilicumsaus van Mutti (advertentie)

Koken met Mutti: Een heerlijk gerecht dat de romigheid van feta combineert met de frisse, aromatische smaken van Mutti’s Tomatensaus met BOB Genovese Basilicum.

585 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 225°C.

  2. Giet de Mutti Basilicumsaus in een ovenschaal. Leg de feta in het midden en besprenkel met olijfolie.

  3. Bak ongeveer 20 minuten, tot de feta licht goudbruin kleurt.

  4. Breng ondertussen een pan met water aan de kook en voeg royaal zout toe. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. Giet de pasta af en meng deze met de gebakken feta en saus.

  6. Serveer direct en geniet.

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Mutti. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Pasta met feta en basilicumsaus van Mutti (advertentie)

Koken met Mutti: Een heerlijk gerecht dat de romigheid van feta combineert met de frisse, aromatische smaken van Mutti’s Tomatensaus met BOB Genovese Basilicum.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig