Kerstcocktail met prosecco

Een feestelijk glaasje bubbels voor kerst? Met deze cocktail met prosecco kun je feestelijk je diner openen óf afsluiten.

135 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de bramen met de crema di balsamico, ahornsiroop en het water in een sauspan op laag vuur. Laat 15 min. zachtjes koken. Druk de siroop door een fijne zeef en laat 30 min. afkoelen in de koelkast.

  2. Halveer de takjes rozemarijn. Vul de glazen met de ijsblokjes. Verdeel het cranberrysap over de glazen en giet er de prosecco bij. Top af met de bramensiroop en serveer met een takje rozemarijn.

Gerelateerde recepten

Kerstcocktail met prosecco

Een feestelijk glaasje bubbels voor kerst? Met deze cocktail met prosecco kun je feestelijk je diner openen óf afsluiten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig