Hazelnotenmousse

Zelfgemaakte hazelnootmousse in 5 minuten. Je kunt 'm gebruiken als topping of vulling voor je favoriete desserts.

1355 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

2 ingrediënten


    Aan de slag


    1. Meng de mascarpone en hazelnotenpasta goed door elkaar.

    • combinatietipLekker met fijngehakte geroosterde hazelnoten.
    • bewaartipBewaar in een afgesloten bak of in een spuitzak in de koelkast. Je kunt de mousse 1 week bewaren.
    • variatietipJe kunt de room nog zoeter maken door er 1-2 tl poedersuiker (per portie) door te mengen.
    • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

    Gerelateerde recepten

    Hazelnotenmousse

    Zelfgemaakte hazelnootmousse in 5 minuten. Je kunt 'm gebruiken als topping of vulling voor je favoriete desserts.

    Lekker van Albert Heijn: /allerhande

    logo

    Dit heb je nodig