Meng de mascarpone en hazelnotenpasta goed door elkaar.
Hazelnotenmousse
Zelfgemaakte hazelnootmousse in 5 minuten. Je kunt 'm gebruiken als topping of vulling voor je favoriete desserts.
- combinatietipLekker met fijngehakte geroosterde hazelnoten.
- bewaartipBewaar in een afgesloten bak of in een spuitzak in de koelkast. Je kunt de mousse 1 week bewaren.
- variatietipJe kunt de room nog zoeter maken door er 1-2 tl poedersuiker (per portie) door te mengen.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Hazelnotenmousse
Zelfgemaakte hazelnootmousse in 5 minuten. Je kunt 'm gebruiken als topping of vulling voor je favoriete desserts.

1 portie
1355 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Meng de mascarpone en hazelnotenpasta goed door elkaar.
combinatietip:Lekker met fijngehakte geroosterde hazelnoten.
bewaartip:Bewaar in een afgesloten bak of in een spuitzak in de koelkast. Je kunt de mousse 1 week bewaren.
variatietip:Je kunt de room nog zoeter maken door er 1-2 tl poedersuiker (per portie) door te mengen.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
250 g mascarpone
75 g hazelnootpasta