Snijd de mozzarella en tomaten in plakken van 0.5 cm. Meng met de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Leg de plakken tomaat en mozzarella om en om in een gebogen lijn op de houten plank zodat er een candy cane-vorm ontstaat.
Pluk de blaadjes basilicum van de takjes en steek ze tussen de plakken. Verdeel de zilveren en gouden parels erover en serveer.
Candy cane caprese
Caprese zoals je ’m kent, maar dan helemaal kerstig in candy cane-vorm.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Candy cane caprese
Caprese zoals je ’m kent, maar dan helemaal kerstig in candy cane-vorm.

voorgerecht
4 personen
260 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de mozzarella en tomaten in plakken van 0.5 cm. Meng met de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Leg de plakken tomaat en mozzarella om en om in een gebogen lijn op de houten plank zodat er een candy cane-vorm ontstaat.
Pluk de blaadjes basilicum van de takjes en steek ze tussen de plakken. Verdeel de zilveren en gouden parels erover en serveer.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
456 g Italiaanse mozzarella
2 trostomaten
2 el extra vierge olijfolie
15 g verse basilicum
1 el zilveren parels
8 AH Excellent Kerstmaker crunchparels goud
Dit heb je nodig
ovale plank