Lemon-meringuehoorntje

Zoet én zuur: de perfecte combi van lemoncurd en meringue in een mini nagerecht!

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop het eiwit in een schone, vetvrije kom met een handmixer half stijf in 10 min. Voeg al mixend, lepel voor lepel, de kristalsuiker toe. Wrijf wat van de meringue tussen je vingers: je mag geen suikerkorrels meer voelen. Schep de meringue in een spuitzak.

  2. Schep de lemoncurd met een theelepel in de hoorntjes. Knip de punt van de spuitzak en spuit de meringue op de hoorntjes. Bestrooi met de knettersuiker. Serveer de mini hoorntjes in een glas of in het houdertje.

Gerelateerde recepten

Lemon-meringuehoorntje

Zoet én zuur: de perfecte combi van lemoncurd en meringue in een mini nagerecht!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig