Mini-bloemkool met Parmezaanse kaas en za’atar

Geroosterde mini-bloemkool krijgt een kruidige boost met aromatische za’atar, terwijl Parmezaanse kaas zorgt voor een hartige, knapperige korst. Een warm, smaakvol bijgerecht dat meteen uitnodigt tot nog een schepje.

190 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 30 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Schep de bloemkolen om met de olie, za’atar en de kaas. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg in de ovenschaal en schenk de slagroom erover. Rooster ca. 20-30 min. in de oven tot beetgaar en goudgeel. Halveer en serveer.

  • bereidingstipJe kunt in plaats van de mini-bloemkolen ook kleine bloemkolen gebruiken. Rooster die wat langer in de oven en dek eventueel af met aluminiumfolie als ze te donker worden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Mini-bloemkool met Parmezaanse kaas en za’atar

Geroosterde mini-bloemkool krijgt een kruidige boost met aromatische za’atar, terwijl Parmezaanse kaas zorgt voor een hartige, knapperige korst. Een warm, smaakvol bijgerecht dat meteen uitnodigt tot nog een schepje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig