Frisée-snijbonensalade met citroenolijven
Frisée-snijbonensalade met citroenolijven
bewaar
bewaar

Frisée-snijbonensalade met citroenolijven

15 min. bereiden
25waarderingen

    Aan de slag

    1

    Snijbonen diagonaal in stukken van 3 cm snijden. Snijboonruiten in 3 min. beetgaar koken. In zeef onder koud water afspoelen en laten uitlekken. In slakom dressing kloppen van citroensap, mosterd, walnoot- en olijfolie. Op smaak brengen met zout en peper. Walnoten kort roosteren in droge koekenpan en op bord laten afkoelen. Olijven halveren en met snijbonen door dressing scheppen. Friséesla door snijbonen mengen. Walnoten boven salade in stukjes breken.

    algemeenVervang de walnoten door knapperige (knoflook)croutons.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Frisée-snijbonensalade met citroenolijven

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig