Sinaasappel dik schillen, zodat alle wit verwijderd is. Partjes sinaasappel tussen vliesjes uitsnijden. Peer schillen, klokhuis verwijderen en peer in stukjes snijden. Plakken cake elk op bord leggen. Cake besmeren met marmelade. Fruit erover verdelen. Garneren met toef slagroom.
Gerelateerde recepten
Cake met vers fruit

nagerecht
4 personen
180 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Sinaasappel dik schillen, zodat alle wit verwijderd is. Partjes sinaasappel tussen vliesjes uitsnijden. Peer schillen, klokhuis verwijderen en peer in stukjes snijden. Plakken cake elk op bord leggen. Cake besmeren met marmelade. Fruit erover verdelen. Garneren met toef slagroom.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 handsinaasappel
1 peer
4 plakken cake
2 eetlepels sinaasappelmarmelade
1 spuitbus slagroom