Warme druiventaart uit de oven met ijs
300 kcal
1 uur bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
3
75 g
75 g
150 ml
250 g
1 l
Dit heb je nodig
lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 nr. 02 - Een hoofdrol voor brood
Oven voorverwarmen op 175 °C. In kom eieren met suiker luchtig en schuimig kloppen. Bloem, mespunt zout en melk toevoegen en tot dun beslag kloppen. Beslag in ingevette taartvorm schenken en druiven erover verdelen. Vorm 1 richel onder midden in oven zetten en taart in 40-45 min. goudbruin en gaar bakken. Taart iets laten afkoelen en royaal bestrooien met poedersuiker. In punten snijden en over borden verdelen. Bolletjes ijs ernaast scheppen.
Warme druiventaart uit de oven met ijs

nagerecht
6 personen
300 kcal
1 uur bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C. In kom eieren met suiker luchtig en schuimig kloppen. Bloem, mespunt zout en melk toevoegen en tot dun beslag kloppen. Beslag in ingevette taartvorm schenken en druiven erover verdelen. Vorm 1 richel onder midden in oven zetten en taart in 40-45 min. goudbruin en gaar bakken. Taart iets laten afkoelen en royaal bestrooien met poedersuiker. In punten snijden en over borden verdelen. Bolletjes ijs ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
3 eieren
75 g witte basterdsuiker
75 g bloem
150 ml melk
250 g pitloze witte druiven
0 poedersuiker
1 l vanilleroomijs
Dit heb je nodig
lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)




