bewaar
Zalmsalade met Japanse dressing
Zalmsalade met Japanse dressing
bewaar

Zalmsalade met Japanse dressing

15 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaaltje

zalmfilet

1 eetlepel

sesamzaad

2 eetlepels

citroensap

2 theelepels

wasabipasta

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 zakje

eikenbladslamelange

Aan de slag

1

Zalm bestrooien met zout en peper en even laten intrekken. In droge koekenpan sesamzaad roosteren. Dressing kloppen van citroensap, wasabipasta en 3 el olie. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten. Zalm in 6 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Dressing door sla mengen. Sla over vier borden verdelen. Zalm schuin in plakken snijden en op sla leggen. Bestrooien met sesamzaad.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmsalade met Japanse dressing

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig