Meloensalade met stracciatella-ijs

250 kcal

20 min. bereiden

4/5

(22)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ijsbolletjeslepel


Zoete taarten en toetjes - Zoete taarten en toetjes

Aan de slag

  1. Pistachenootjes pellen en in zeef onder heet stromend water afspoelen. Nootjes tussen keukenpapier droogwrijven. Nootjes grof hakken. Meloen halveren en pitten verwijderen. Vruchtvlees in dunne plakken snijden, schillen en over vier bordjes verdelen. Limoen schoonboenen en schil eraf raspen. Limoen uitpersen. In kommetje limoenrasp met limoensap en honing tot dressing roeren. Dressing over plakken meloen scheppen. Met ijstang op elk bord 1 grote bol stracciatella-ijs scheppen. Meloensalade met pistachenootjes garneren en direct serveren.

Wat vond je van dit recept?

Meloensalade met stracciatella-ijs

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig