Eenpersoons druiven tarte-tatins
bewaar
bewaar

Eenpersoons druiven tarte-tatins

20 min. bereiden
15 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bladerdeeg laten ontdooien. Druiven halveren. In pan met dikke bodem boter smelten. Suiker toevoegen en laten smelten tot suiker lichtbruin kleurt. Druiven in suikerstroop leggen en 1 min. meeverwarmen. Druiven met stroop over ingevette taartvormpjes verdelen. Afdekken met bladerdeeg, punten goed naar binnen vouwen. Taartjes in midden van oven in 15 – 20 min. goudbruin bakken. Taartjes uit oven iets laten afkoelen. Bord op vorm leggen en bord met vorm tegelijk omdraaien (pas op voor de hete karamel!). Ook lekker met een bol ijs.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Eenpersoons druiven tarte-tatins

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig