Sinaasappel uitpersen. Pruimen in stukjes snijden. In pan sinaasappelsap, thee, pruimen en gemberpoeder aan de kook brengen en 10 min. koken tot meeste vocht is verdwenen. Laten afkoelen door pan in bak koud water te zetten. Biogarde over vier schaaltjes verdelen en compote erop scheppen.
Gerelateerde recepten
Biogarde met pruimencompote

nagerecht
4 personen
185 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Sinaasappel uitpersen. Pruimen in stukjes snijden. In pan sinaasappelsap, thee, pruimen en gemberpoeder aan de kook brengen en 10 min. koken tot meeste vocht is verdwenen. Laten afkoelen door pan in bak koud water te zetten. Biogarde over vier schaaltjes verdelen en compote erop scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 sinaasappel
½ zakje gewelde pruimen
200 ml Earl Grey thee
1 theelepel gemberpoeder
1 beker biogarde yoghurt