Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel

hollands
voorgerecht
8 personen
3
133
Advertentie
Ingrediënten
- 4 plakjes rosbief (gehalveerd)
- ½ el mierikswortel (potje 140 g)
- 1 el zure room
- 50 g gekookte bietjes ((bak 500 g), schilletje verwijderd en in kleine blokjes)
Keukenspullen
- amuselepels of grote lepels
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Vouw de halve plakjes rosbief dubbel en rol ze tot roosjes. Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met peper en zout. Leg op iedere lepel een rosbiefroosje. Leg in het midden van elk roosje wat blokjes biet en garneer met een schepje mierikswortelroom.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 15 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 0 g
-
vet 1 g
waarvan verzadigd 0 g