Citroenschil raspen. Citroen uitpersen. 6 el dl gembersiroop, 2/3 citroenrasp, nootmuskaat, 2 el citroensap en room met mixer lobbig kloppen. Perziken schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees in 4 partjes snijden en mengen met 2 el gembersiroop en 1 el citroensap.
Gerelateerde recepten
Roomtoetje met gember en perzik

nagerecht
4 personen
252 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Citroenschil raspen. Citroen uitpersen. 6 el dl gembersiroop, 2/3 citroenrasp, nootmuskaat, 2 el citroensap en room met mixer lobbig kloppen. Perziken schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees in 4 partjes snijden en mengen met 2 el gembersiroop en 1 el citroensap.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 citroen
8 eetlepels gembersiroop
½ theelepel nootmuskaat
1 beker slagroom
6 perziken
Dit heb je nodig
mixer