Snijd met een scherp mes de korstjes van de boterhammen. Klop de eieren los met de melk en een beetje zout. Doop beide zijden van de boterhammen in het eiermengsel.
Leg een paar blokjes chocolade en een eetlepel frambozen op een boterham en druk er een andere boterham bovenop.
Verhit de boter in een antiaanbakpan en bak de boterhammen aan weerszijden bruin. Bestrooi de warme wentelteefjes met de rietsuiker en de rest van de frambozen.
- algemeenJe kunt het beste witbrood van een paar dagen oud gebruiken. Dit brood is iets steviger en daarom beter geschikt om wentelteefjes te bakken.
Gerelateerde recepten
Wentelteefjes met frambozen

nagerecht
6 personen
365 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd met een scherp mes de korstjes van de boterhammen. Klop de eieren los met de melk en een beetje zout. Doop beide zijden van de boterhammen in het eiermengsel.
Leg een paar blokjes chocolade en een eetlepel frambozen op een boterham en druk er een andere boterham bovenop.
Verhit de boter in een antiaanbakpan en bak de boterhammen aan weerszijden bruin. Bestrooi de warme wentelteefjes met de rietsuiker en de rest van de frambozen.
algemeen:Je kunt het beste witbrood van een paar dagen oud gebruiken. Dit brood is iets steviger en daarom beter geschikt om wentelteefjes te bakken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
12 sneetjes witbrood
2 eieren
200 ml melk
1 chocoladereep
300 g frambozen
50 g boter
2 eetlepels rietsuiker