Ansjovisboter
0 kcal
5 min. bereiden, 1 uur wachten
Ingrediënten
Aantal porties
125 gram roomboter
roomboter
5 ansjovisfilets
ansjovisfilets
1 theelepel citroensap
citroensap
0.5 theelepel peper
peper
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 nr. 03 - Vrolijk Pasen!
Meng met een vork de boter met de rest van de ingrediënten goed door elkaar. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen. De boter wordt beter smeerbaar als u hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.
Ansjovisboter

bijgerecht
1 portie
0 kcal
5 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Meng met een vork de boter met de rest van de ingrediënten goed door elkaar. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen. De boter wordt beter smeerbaar als u hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
125 g roomboter
5 ansjovisfilets
1 tl citroensap
½ tl peper




