Oranje-bovenwafel met ijs en aardbeien
475 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 blik
1 doosje
½ reep
4
8 bolletjes
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 week 24-25 - 2008 week 24-25
Perziken laten uitlekken. Perziken in stukjes snijden en met keukenmachine of staafmixer pureren. Aardbeien schoonmaken en grote halveren. Chocolade met rasp of kaasschaaf raspen of schaven. Wafels op 4 bordjes leggen en op elke wafel 2 bollen ijs scheppen. Aardbeien over en naast wafels verdelen. Perzikpuree erover schenken en met chocoladerasp of -schaafsel bestrooien.
Oranje-bovenwafel met ijs en aardbeien

nagerecht
4 personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Perziken laten uitlekken. Perziken in stukjes snijden en met keukenmachine of staafmixer pureren. Aardbeien schoonmaken en grote halveren. Chocolade met rasp of kaasschaaf raspen of schaven. Wafels op 4 bordjes leggen en op elke wafel 2 bollen ijs scheppen. Aardbeien over en naast wafels verdelen. Perzikpuree erover schenken en met chocoladerasp of -schaafsel bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 blik halve perziken op siroop
1 doosje aardbeien
½ reep pure chocolade
4 Luikse wafels
8 bolletjes roomijs
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine




