Lange vingers met citroen en anijsroom
Lange vingers met citroen en anijsroom
bewaar
bewaar

Lange vingers met citroen en anijsroom

20 min. bereiden
38waarderingen

Aan de slag

1

3 el citroensap met suiker en 1 dl water aan de kook brengen en in ca. 5 min. tot siroopdikte laten inkoken. Siroop tot lauw laten afkoelen. Nectarines schoonmaken, in blokjes snijden en besprenkelen met rest citroensap. Slagroom met gestampte muisjes stijfkloppen. Op 4 bordjes elk 2 lange vingers leggen en daarop kwartslag gedraaid nog 2 lange vingers. Besprenkelen met citroensiroop. 2/3 deel slagroom tussen lange vingers scheppen en nectarineblokjes erover verdelen. Met rest van slagroom garneren.

Steenfruit snijden

Instructievideo - 01:10 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lange vingers met citroen en anijsroom

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig