Ingrediënten
4 personen
1 l
cranberrysap
1
kaneelstokje
6
kruidnagels
1 kleine
sinaasappel
3 eetlepels
limonadesiroop
Aan de slag
In pan cranberrysap met 100 ml water, kaneelstokje, kruidnagels en plakken sinaasappel op laag vuur ca. 20 min. laten trekken. Siroop in pan schenken en punch aan de kook brengen. Eventueel kruiden met schuimspaan uit pan scheppen. Punch in hittebestendige glazen of mokken serveren.
Cranberrypunch

4 personen
155 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan cranberrysap met 100 ml water, kaneelstokje, kruidnagels en plakken sinaasappel op laag vuur ca. 20 min. laten trekken. Siroop in pan schenken en punch aan de kook brengen. Eventueel kruiden met schuimspaan uit pan scheppen. Punch in hittebestendige glazen of mokken serveren.
algemeen:Hartverwarmend bij de winterbarbecue. Op een hoek van de barbecue blijft het pannetje of metalen potje cranberrypunch lekker warm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 l cranberrysap
1 kaneelstokje
6 kruidnagels
1 kleine sinaasappel
3 eetlepels limonadesiroop