Pittige mangosalade
Pittige mangosalade
bewaar
bewaar

Pittige mangosalade

30 min. bereiden
96waarderingen

Aan de slag

1

Sjalotjes pellen, in de lengte halveren en vervolgens in dunne reepjes snijden. Buitenste blad van sereh verwijderen, stengels fijnhakken. Pepers halveren, zaadjes verwijderen en fijnhakken. Citroen uitpersen. Sjalot, sereh, peperstukjes, vissaus en suiker door citroensap roeren. Mango's schillen en vruchtvlees langs de pit eraf snijden. Vruchtvlees in stukken snijden. Koriander fijn knippen. Dressing door mangoblokjes mengen. Koriander erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige mangosalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig