Pittige mangosalade

Advertentie
Ingrediënten
- 4 sjalotjes
- 2 stengels sereh
- 2 rode pepers
- 1 citroen
- 6 eetlepels vissaus
- 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
- 3 mango's (onrijp)
- 1 zakje verse koriander (15 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Sjalotjes pellen, in de lengte halveren en vervolgens in dunne reepjes snijden. Buitenste blad van sereh verwijderen, stengels fijnhakken. Pepers halveren, zaadjes verwijderen en fijnhakken. Citroen uitpersen. Sjalot, sereh, peperstukjes, vissaus en suiker door citroensap roeren. Mango's schillen en vruchtvlees langs de pit eraf snijden. Vruchtvlees in stukken snijden. Koriander fijn knippen. Dressing door mangoblokjes mengen. Koriander erover strooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 135 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 30 g
- vet 0 g