Roergebakken paksoi

Ga je paksoi wokken? Roerbak de de groente -of het nu gewone of Shanghai paksoi is- met gember voor een extra kick.

65 kcal

15 min. bereiden

3.1/5

(153)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


China - China

Aan de slag

  1. Was de paksoi en snijd de bladeren en stelen in plakjes van 2 cm. Houd het groen en de stelen apart. Pers de knoflook, schil de gember en snijd fijn.

  2. Verhit de olie in een wok. Roerbak de knoflook, gember en paksoistelen 5 min. Roerbak het paksoigroen 3 min. mee. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.

  3. Roer de maizena los en schep met het water door de paksoi. Roer tot het vocht licht is gebonden. Druppel de sesamolie erover.

Wat vond je van dit recept?

Roergebakken paksoi

Ga je paksoi wokken? Roerbak de de groente -of het nu gewone of Shanghai paksoi is- met gember voor een extra kick.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig