Ingrediënten
4 personen
2
komkommers
250 ml
biogarde roer naturel
1 theelepel
olijfolie
1 theelepel
citroensap
1 teentje
knoflook
1 bakje
zalmsnippers
zout
peper
4 sneetjes
wit-casinobrood
Aan de slag
Komkommers schillen, halveren en zaadjes verwijderen. Komkommer met kaasschaaf in dunne plakjes schaven. Biogarde, olijfolie en citroensap mengen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Komkommer en zalm door dressing mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Casinobrood roosteren in broodrooster. Salade serveren met geroosterd brood.
Komkommer-zalmsalade

voorgerecht
null personen
260 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Komkommers schillen, halveren en zaadjes verwijderen. Komkommer met kaasschaaf in dunne plakjes schaven. Biogarde, olijfolie en citroensap mengen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Komkommer en zalm door dressing mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Casinobrood roosteren in broodrooster. Salade serveren met geroosterd brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 komkommers
250 ml biogarde roer naturel
1 theelepel olijfolie
1 theelepel citroensap
1 teentje knoflook
1 bakje zalmsnippers
0 zout
0 peper
4 sneetjes wit-casinobrood