Noten-abrikozenbrownies met honingroom
Noten-abrikozenbrownies met honingroom

Noten-abrikozenbrownies met honingroom

Dat krokante laagje en die sticky binnenkant: zo is een brownie bedoeld.

15 min. bereiden
30 min. wachten
69waarderingen

Ingrediënten

4 personen

360 g

browniemix

150 g

ongezouten cashewnoten

100 g

gewelde abrikozen zonder pit

125 ml

verse slagroom

½ el

vloeibare honing

Dat krokante laagje en die sticky binnenkant: zo is een brownie bedoeld.

Aan de slag

1

Bereid de brownie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de cashewnoten grof en snijd de abrikozen in stukjes. Schep de cashewnoten en abrikozen door het deeg. Bak de brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Laat de brownies afkoelen en snijd in 8 vierkante stukjes (bewaar de helft). Klop de slagroom met de honing stijf. Serveer de bromnies met een flinke toef slagroom.