Frambozen op brandewijn
Frambozen op brandewijn
bewaar
bewaar

Frambozen op brandewijn

25 min. bereiden
9waarderingen

4 ingrediënten

Aan de slag

1

Snijd het vanillestokje in de lengte open en doe dit samen met de suiker en brandewijn in de pot. Voeg de frambozen toe en sluit de pot. Zet de pot op een donkere plaats en laat de frambozen min. 3 maanden trekken op de brandewijn. Schud de pot af en toe.

2

Serveer de frambozen met de brandewijn in kleine glaasjes met een lepeltje of serveer ze over ijs of bij pudding.

algemeenDeze brandewijn is heel klassiek, maar het blijft een feest om na 4 maanden, in november, de pot te openen en te proeven hoe de smaak van de zomer zich heeft ontwikkeld. Bewaren: ca. 6 maanden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frambozen op brandewijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig