Aardbeiencrumble

200 kcal

20 min. bereiden, 7 min. wachten

3.3/5

(186)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 500 gram aardbeien

    aardbeien

  • 2 eetlepel suiker

    suiker

  • 1 theelepel geraspte sinaasappelschil

    geraspte sinaasappelschil

  • 75 gram chocolate chip cookies

    chocolate chip cookies

  • 2 eetlepel boter

    boter

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal (inhoud 1,5 liter), ingevet


OvenOpen - OvenOpen

Aan de slag

  1. Maak de aardbeien schoon. Snijd kleine exemplaren doormidden en grote in vieren. Meng in de schaal de aardbeien met de suiker en de sinaasappelschil. Bewaar tot gebruik in de koelkast.

  2. Verwarm de oven voor op 175 °C. Verkruimel de koekjes niet al te fijn en strooi ze over het fruit. Druppel de boter over de koekjes.

  3. Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en bak de crumble in ca. 7 min. lichtbruin. Serveer direct. Lekker met slagroom of een bolletje ijs.

Wat vond je van dit recept?

Aardbeiencrumble

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig