Snijd de ananas in de lengte in vieren en verwijder de harde kern. Snijd de 4 stukken vervolgens in de lengte doormidden. Snijd het vruchtvlees eerst los van de schil en daarna in blokjes. Steek in elk schuitje meerdere papieren parasolletjes. Lekker met wat au bain-marie gesmolten chocolade en geraspte kokos.
Ananasschuitje

nagerecht
4 personen
60 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ananas in de lengte in vieren en verwijder de harde kern. Snijd de 4 stukken vervolgens in de lengte doormidden. Snijd het vruchtvlees eerst los van de schil en daarna in blokjes. Steek in elk schuitje meerdere papieren parasolletjes. Lekker met wat au bain-marie gesmolten chocolade en geraspte kokos.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ananas
Dit heb je nodig
papieren parasolletjes