Gewokte sperziebonen met gember, kokos en knoflook
155 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
600 g
2 el
2 cm
1 teen
3 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2011 nr. 05 - Groente, elke dag variatie
Snijd de sperziebonen doormidden. Kook ze in water met zout in ca. 6 min. beetgaar. Verhit een wok en schenk er de olie in. Roerbak de gember en knoflook 2 min. Voeg de sperziebonen toe en roerbak nog 2 min. Bestrooi met de kokos.
Gewokte sperziebonen met gember, kokos en knoflook

bijgerecht
4 personen
155 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de sperziebonen doormidden. Kook ze in water met zout in ca. 6 min. beetgaar. Verhit een wok en schenk er de olie in. Roerbak de gember en knoflook 2 min. Voeg de sperziebonen toe en roerbak nog 2 min. Bestrooi met de kokos.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g sperziebonen
2 el zonnebloemolie
2 cm verse gember
1 teen knoflook
3 el kokos




